Intresserad av att skapa en musikförmedling?

Ett nytt arvsfondsprojekt startade upp 1 januari. Det är Coompanion Göteborgsregionen som leder projektet och LaSSe Brukarstödcenter är partners och tillika handledare i projektet. Vi söker nu personer till en utbildning som lär ut arbetet med bokning av musikgrupper. Kulturföreningen Bunkern är också med i projektet och det är musikerna där som vi ska jobba tillsammans med.
Jobbet innehåller olika delar: skriva text, layout, ringa arrangörer, lägga upp system, sälja in band till arrangörer, skapa register, bygga hemsida. Alla behöver inte göra allt. Vi går igenom och lär oss många olika delar, för att se vad du gillar och vill lära dig mer om. Du får direktkontakt med massa trevliga frilansmusiker i Göteborg som behöver hjälp att nå ut. Ta chansen att lära dig uppgifter som är efterfrågade och få ett nytt nätverk på köpet.

Du behöver inte ha några speciella förkunskaper, men du får gärna vara kulturintresserad och ha en vilja att vara med och utforma hur arbete ska gå till.
Projektet pågår i tre år och planerad start är hösten 2021, eller tidigare om möjligt med tanke på Corona.

I den förberedande fasen sprider vi information om projektet, undersöker förutsättningar för bland annat tillgänglighet och möjligheter att delta i projektet med aktivitets- och/eller sjukersättning eller försörjningsstöd.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Kontakta Ebba Westerberg på Coompanion. ebba.westerberg@coompanion.se
Telefon: 0768 55 87 77

Eller kontakta LaSSe Brukarstödcenter, telefon 031- 84 18 50.

Arvsfondsfinansiering

Dela:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *